Apartmani u staračkom domu

Starački dom Avalska oaza nudi svojim korisnicima jednokrevetne i dvokrevetne apartmane u novoizgrađenom delu staračkog doma. Apartmani su prostrani i osvetljeni, orpemljeni zasebnim kupatilom, svom opremom i nameštajem neophodnim za svakodnevni život stanara doma.

Posebnu pažnju prilikom izgradnje ovog dela staračkog doma smo posvetili stanarima koji se slabije kreću ili su nepokretni. Ugrađen je transportni lift koji stanare doma vodi od njihovih apartmana do prizemlja kako bi lakše izašli u dvorište kada im vreme to omogućava.

Takođe mogu liftom da siđu do trpezarije kako bi uživali u društvu prilikom obroka. Novoizgrađena trpezaria je prostrana, osvetljena i moderno opremljena, tako da omogućava stanarima doma pored obroka i uživanje u društvenom životu sa ostalim stanarima doma.

Luksuzno orpemljeni apartmani omogućavaju korisnicima našeg doma za stara lica da imaju svoj mir i da ako požele mogu da budu sami u sobi. Izbor apartmana u staračkom domu utiče na cenu smeštaja, ali smo svojim stanarim omogućili i taj vid luksuznog apartmanskog smeštaja ukoliko neko ima želju da boravak u staračkom domu provodi u zasebnom apartmanu.

Ukoliko ste zainteresovani za smeštaj u nekom od naših apartmana u staračkom domu pozovite nas i o svemu se dodatano informišite. U prilogu možete pogledati kako to izgleda.