Cenovnik smeštaja u domu za stare Avalska Oaza

Cena smeštaja u domu Avalska Oaza formirana je tako da odgovaraja našem standardu i mogućnostima korisnika doma.

Naš dom za stare Avalska Oaza nudi stanovnicima doma pun pansion, sa tri obroka i dve užine u toku dana, preglede lekara specijaliste stalno zaposlenog u domu, usluge fizikalne terapije, organizovanje svih vidova društvenog života, kulturne manifestacije, negu korisnika doma, održavanje higijene, nabavku lekova, izradu analiza i sve drugo što je potrebno stanovnicima našeg doma za stara lica Avalska Oaza da bi se osećali kao kod kuće.

  1. Smeštaj na mesečnom nivou ( pun pansion, tri glavna obroka i dve užine, 24h nadzor lekara i medicinskog osoblja, usluge terapeuta i individualni pristup)
  2. Smeštaj na polumesečnom nivou u trajanju od 15 dana ( pun pansion, tri glavna obroka i dve užine, 24h nadzor lekara i medicinskog osoblja, usluge terapeuta i individualni pristup)
  3. Cena smeštaja pod punim pansionom ali individualno po danu ili u trajanju od par dana određivaće se po upitu, a u skladu sa vašim željama i potrebama pa je neophodno da nas kontaktirate.

Cenovnik se primenjuje od 01.05.2015 godine i važeći je do donošenja novog.

DOM AVALSKA OAZA

Osećajte se kao kod kuće

Udobnost smeštaja u našem staračkom domu i posvećenost našeg osoblja potrebama ljudi koji borave u našem staračkom domu pruža udobnost i komfor stanarima doma kao kod kuće

SMEŠTAJ NA MESEČNOM NIVOU
U cenu je uključen

Pun pansion, tri glavna obroka i dve užine
24h nadzor lekara i medicinskog osoblja
Usluge terapeuta i individualni pristup

Cena smeštaja u domu varira u zavisnosti od tipa smeštaja (apartmani ili sobe) i nivoa usluga koje su neophodne korisniku